Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359771

Amistoso (Int.) 731359771 Información oficial sobre el partido 731359771 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 7 - 3 Aqua City FL Alineación oficial del equipo 'Aqua City FL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 6 - 0 Aqua City FL Alineación oficial del equipo 'Aqua City FL' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 22, indicava inequívocament que en Nil Priu va saber trobar la xarxa rival. Atlético desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dariusz Górak va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Miguel Zazo va pentinar un córner cap al segon pal que Dariusz Górak va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Zazo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Atlético.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel Zazo es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dariusz Górak progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Nil Priu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dariusz Górak la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 7 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però 莫 (Mo) 智申 (Zhishen) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dariusz Górak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Nil Priu va sorprendre Festus Benson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Aqua City FL

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Shaquille Matthews de Aqua després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats de Aqua van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Shaquille Matthews va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant Amadi Keshinro va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Aqua va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ibrahim Ayore va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a James Obaseki de Aqua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruediger Jieper de Aqua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.