Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359701

Amistoso (Int.) 731359701 Información oficial sobre el partido 731359701 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Deportivo Élfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico F.C.' en el partido 2 - 3 Atlético Semillero Alineación oficial del equipo 'Atlético Semillero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Élfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico F.C.' en el partido 1 - 0 Atlético Semillero Alineación oficial del equipo 'Atlético Semillero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Élfico F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Marcel Vargas-Zúñiga va aconseguir l'empat per a Deportivo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Marcel Vargas-Zúñiga va donar a Deportivo un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Al minut 31, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 33 minuts, el Deportivo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michel Badiou de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iñaki Navarrete de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético Semillero

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Torben Szeidenberger va marcar al minut 43 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Gabriel Pimienta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pál Weihe va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 68.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, SEMILLERO es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Gonzalo Jiménez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Pál Weihe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Agis Katsigarakis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Luis Sipi van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Davis Gyamfi a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): SEMILLERO van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Mario Jiménez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.