Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359677

Amistoso (Int.) 731359677 Información oficial sobre el partido 731359677 en Hattrick

15.05.2024 03:00:00

FC Sunny Taipei Alineación oficial del equipo 'FC Sunny Taipei' en el partido 2 - 0 BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846 Alineación oficial del equipo 'BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sunny Taipei Alineación oficial del equipo 'FC Sunny Taipei' en el partido 2 - 0 BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846 Alineación oficial del equipo 'BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sunny Taipei

Goles Goles

  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Corria el minut 76, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Taipei s'avançava en el marcador després que en Víctor Vargas Porras xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Taipei a 2 - 0. Ugo Cecoli va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Taipei va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sławomir Kozarowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miroslav Marković.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Krystian Juśkiewicz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Taipei.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): 范 (Fan) 貴康 (Guikang) quasi marca en una jugada assajada de córner que 岳 (Yue) 仲倫 (Zhonglun) havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 張 (Zhang) 潤强 (Runqiang) va fer una magnífica centrada, però la rematada de 岳 (Yue) 仲倫 (Zhonglun) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Krystian Juśkiewicz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 張 (Zhang) 潤强 (Runqiang) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Víctor Vargas Porras, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicasio Cornide va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marc Kunowski va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): GÖGGLINGEN van sortir al contraatac al minut 41, però Tun Myint Win va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GÖGGLINGEN Odirile Gaboutloeloe quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Virendr Pandey l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alain Uwer la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de GÖGGLINGEN havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.