Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359196

Amistoso (Int., RC) 731359196 Información oficial sobre el partido 731359196 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Sportster 1200 Low Alineación oficial del equipo 'Sportster 1200 Low' en el partido 4 - 1 Black-Moond 3 Alineación oficial del equipo 'Black-Moond 3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sportster 1200 Low Alineación oficial del equipo 'Sportster 1200 Low' en el partido 4 - 0 Black-Moond 3 Alineación oficial del equipo 'Black-Moond 3' en el partido
Tiene un resultado normal 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportster 1200 Low

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, José Alberto Cámpora igualava per Sportster en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Max-Phillip Schrimpff, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Sportster va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joaquín Ortega Molina, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Joshua Büchel va augmentar la diferència de Sportster a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Evert van Vossen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sportster.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Sportster va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Trifón Curro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Takis Ofitzis de Sportster gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Livio Masili al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Trifón Curro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Joshua Büchel, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Black-Moond 3

Goles Goles

  • 136 Minuto 27 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que José Grimau s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Marco Cuva, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 3 minuts, el Black-Moond va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.