Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731358911

Amistoso (Int.) 731358911 Información oficial sobre el partido 731358911 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido 4 - 0 Anjouan Owls Alineación oficial del equipo 'Anjouan Owls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido 3 - 0 Anjouan Owls Alineación oficial del equipo 'Anjouan Owls' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agaleja Balompie

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Ulaş Beşkardeş estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rafael Ribadeneyra va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Agaleja va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paco Zulaica des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Agaleja va aconseguir el 3 - 0 quan Biel Jauset va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Agaleja va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ulaş Beşkardeş va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Ulaş Beşkardeş es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Djounaïd Ben Ali no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Biel Jauset estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Miguel Moy de Agaleja gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 288 Minuto 36 (Ocasión evento especial): El Agaleja va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Carlos Olmedo Halcón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Carlos Olmedo Halcón de Agaleja amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Anjouan Owls