Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731358804

Amistoso (Int.) 731358804 Información oficial sobre el partido 731358804 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 2 - 2 Notonmyhead FC Alineación oficial del equipo 'Notonmyhead FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 3 - 0 Notonmyhead FC Alineación oficial del equipo 'Notonmyhead FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramvia blau

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Silvino Vilasoa facilitava les coses al tramvia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 del partit, el jugador Onofrio Ortone de tramvia va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a tramvia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stewie Harriger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): tramvia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Eihartz Monclús va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El tramvia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Felipe Stuñiga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Iriome Pardo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tramvia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stewie Harriger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Silvino Vilasoa va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Notonmyhead FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Notonhead eren letals, i Bernard Keogh va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Notonhead va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 84, quan Bernard Keogh, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christopher Cherry de Notonhead es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.