Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357935

Amistoso (Int.) 731357935 Información oficial sobre el partido 731357935 en Hattrick

14.05.2024 22:45:00

SC Deportivo Tahiti Alineación oficial del equipo 'SC Deportivo Tahiti' en el partido 0 - 3 TuS Victory Alineación oficial del equipo 'TuS Victory' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SC Deportivo Tahiti Alineación oficial del equipo 'SC Deportivo Tahiti' en el partido 0 - 5 TuS Victory Alineación oficial del equipo 'TuS Victory' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Deportivo Tahiti

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Deportivo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Makaio Teiva, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Teiva O'opa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Lambert van Koppen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ruataata Tehau, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Teheiura Tupaia després que el jugador de Deportivo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teiva O'opa de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TuS Victory

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Ludger Glatzel va posar els visitants Victory per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Herrmann Maximillian Freiherr Spiegel von und zu Peckelsheim va augmentar l'avantatge de Victory a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Victory va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Rudolph Iwan Efferen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Reginald Brömbsen de Victory va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Patrick Modest que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Emmanuel Oteng de Victory va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Victory quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Emmanuel Oteng va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Ludger Glatzel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giggino 'Buffon' Baffoni, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Patrick Modest. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Ludger Glatzel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Giggino 'Buffon' Baffoni va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Giggino 'Buffon' Baffoni va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Patrick Modest, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Merih 'Payday' Paydaş de Victory amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.