Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357904

Amistoso (Int., RC) 731357904 Información oficial sobre el partido 731357904 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido 4 - 3 Telge BOIS Alineación oficial del equipo 'Telge BOIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido 2 - 2 Telge BOIS Alineación oficial del equipo 'Telge BOIS' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siento Quinse

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Darab Habibi es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Liborio Iacaruso per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 35 passava a ser 1 - 1.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Siento contenien la respiració mentre en Baraxil Aramagoitia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Siento va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcos Paulo Camarinho progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Siento va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Garikoitz Ugariaga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Telge BOIS

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Richard Ragnarsson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Telge seguien lluitant fins al final. Al minut 78, fruit d'aquests esforços, Valentin Gregersen va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats de Telge van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Oliver Joelsson va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bengt-Åke Sundberg la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Telge havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Rageeb Ramzam completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.