Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357665

Amistoso (Int., RC) 731357665 Información oficial sobre el partido 731357665 en Hattrick

15.05.2024 17:25:00

Sportvrienden Winterswijk Alineación oficial del equipo 'Sportvrienden Winterswijk' en el partido 3 - 0 Ozzies Youngest Alineación oficial del equipo 'Ozzies Youngest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sportvrienden Winterswijk Alineación oficial del equipo 'Sportvrienden Winterswijk' en el partido 4 - 0 Ozzies Youngest Alineación oficial del equipo 'Ozzies Youngest' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportvrienden Winterswijk

Goles Goles

  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): SVW va aconseguir el 2 - 0 quan Faas Möhlmann va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, SVW va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Wienus Dudok, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Teun Dudok gairebé va marcar per a SVW des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Teun Dudok de SVW gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El SVW ho intentava per la dreta per mitjà de Joran Lindeman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nawwaf Tamer Al-Raqady al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kelt Hugo van de Koppel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Rob Lenferink, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Teun Dudok es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Ozzies Youngest

Goles Goles

  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Naseem Samy Al-Jamazy va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Teun Dudok va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Youngest, però Jabir Yazen Al-Ismaily no va aconseguir transformar-lo en gol.