Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357418

Amistoso (Int.) 731357418 Información oficial sobre el partido 731357418 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Portodomingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Portodomingo F.C.' en el partido 5 - 1 Aek Bibo Alineación oficial del equipo 'Aek Bibo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Portodomingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Portodomingo F.C.' en el partido 3 - 2 Aek Bibo Alineación oficial del equipo 'Aek Bibo' en el partido
Tiene suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portodomingo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el Portodomingo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gabriel Llena, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jogys Žirnikas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Settimio Di Lullo va incrementar l'avantatge de Portodomingo amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arkadiy Munin es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manel Del Jarama, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Portodomingo.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Portodomingo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José María Barriga en un 1 contra 1 amb el porter Matteo De Col, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Jogys Žirnikas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Arkadiy Munin gairebé va marcar per a Portodomingo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Aek Bibo

Goles Goles

  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Pasquale Premoli de Aek va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alberto Spinello, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aek va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pasquale Premoli, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pasquale Premoli va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 29, quan un error defensiu va deixar Antonio Ocello completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Víctor Toledo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Tapio Höylä no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Aek va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 56, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Gianmaria De Beni.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Ocello hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Toledo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 86 en Víctor Toledo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tapio Höylä va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Alberto Spinello de Aek va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Ocello es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.