Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357345

Amistoso 731357345 Información oficial sobre el partido 731357345 en Hattrick

14.05.2024 18:15:00

TuS Mosella Schweich II Alineación oficial del equipo 'TuS Mosella Schweich II' en el partido 3 - 1 FC Pavian Alineación oficial del equipo 'FC Pavian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TuS Mosella Schweich II Alineación oficial del equipo 'TuS Mosella Schweich II' en el partido 5 - 0 FC Pavian Alineación oficial del equipo 'FC Pavian' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TuS Mosella Schweich II

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Ingwer Dienbauer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Schweich.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Mihael Duras, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Schweich es posava per davant!
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Leo Vujčić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Jona Dienbauer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Georg Wurm es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Norbert Hanl es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Schweich per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Nick Waldhoff va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Jona Dienbauer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jona Dienbauer va rematar alt.

FC Pavian

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 48 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sam Skaumal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Mario Schuhmair va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a Emil-Ali Pirchler, però aquest va fallar.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Hansjakob Mannheimer va estar a punt de posar per davant a Pavian amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tommi Isotalo va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Pavian va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Emil-Ali Pirchler que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mitar Brünjes de Pavian es va guanyar la targeta groga merescudament.