Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731356747

Amistoso (Int.) 731356747 Información oficial sobre el partido 731356747 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

ACF Calla Alineación oficial del equipo 'ACF Calla' en el partido 1 - 4 Berceni Boys Ro Alineación oficial del equipo 'Berceni Boys Ro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ACF Calla Alineación oficial del equipo 'ACF Calla' en el partido 1 - 2 Berceni Boys Ro Alineación oficial del equipo 'Berceni Boys Ro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACF Calla

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Calla eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, Alex Mecacci va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Pietro Monda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Pietro Monda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Calla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Agostino Picchioldi de Calla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Berceni Boys Ro

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Cosmin Frăţică estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adrian Becheanu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 8.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, Berceni va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marius Gavrilă, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Matei Ioanovici va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Attilio Volta va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Maayan Rosnovski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Attilio Volta, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Tomas Raner de Berceni va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 49 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gleb Drozdetskiy va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attilio Volta de Berceni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marius Gavrilă s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.