Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731356655

Amistoso 731356655 Información oficial sobre el partido 731356655 en Hattrick

16.05.2024 00:00:00

xandão futebol club Alineación oficial del equipo 'xandão futebol club' en el partido 6 - 0 Cabras com Cagaço Alineación oficial del equipo 'Cabras com Cagaço' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xandão futebol club Alineación oficial del equipo 'xandão futebol club' en el partido 4 - 0 Cabras com Cagaço Alineación oficial del equipo 'Cabras com Cagaço' en el partido
Tiene suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xandão futebol club

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): futebol s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Atanas Milenov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): futebol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dan Hellblad va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Victor Sama va augmentar l'avantatge de futebol a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Julio García va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a futebol.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dan Hellblad va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Baha Aşikar es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Atanas Milenov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Julio García gairebé marca per a futebol al minut 23 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Kazimír Babinec de futebol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cabras com Cagaço

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Diomar Tonelli va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lineu Osório.