Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731356237

Amistoso (Int., RC) 731356237 Información oficial sobre el partido 731356237 en Hattrick

15.05.2024 15:25:00

Team Fairy Broken Arm Alineación oficial del equipo 'Team Fairy Broken Arm' en el partido 2 - 4 SV Basti II Alineación oficial del equipo 'SV Basti II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Fairy Broken Arm Alineación oficial del equipo 'Team Fairy Broken Arm' en el partido 2 - 0 SV Basti II Alineación oficial del equipo 'SV Basti II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Fairy Broken Arm

Goles Goles

  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): El públic de Broken va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 76, va xiular un penal pels locals. Basile Grosperrin no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els seguidors del Broken van tornar a saltar d'alegria al minut 80. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Pierre-Louis Espinasse que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan Robinson Noisette des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Broken va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Iliyan Tzenov va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kay Tauernitz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Robinson Noisette no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Kay Tauernitz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Broken, però el xut de Jacky Expert va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Broken va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jean-Marie Bare va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robinson Noisette de Broken es va guanyar la targeta groga merescudament.

SV Basti II

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 15 minuts quan Helge Ziehaus va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Basti.
  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 17 minuts quan Zé Maria Cardoso va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Philippe Kroha, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El contraatac de Basti va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Olgierd Satława va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Basti eren letals, i Lukas Schwarz-Fricke va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malte Alexander Schmiedl de Basti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.