Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731356009

Amistoso 731356009 Información oficial sobre el partido 731356009 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

San Mateo C.F. Alineación oficial del equipo 'San Mateo C.F.' en el partido 3 - 1 Jaiteiros fc Alineación oficial del equipo 'Jaiteiros fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
San Mateo C.F. Alineación oficial del equipo 'San Mateo C.F.' en el partido 9 - 1 Jaiteiros fc Alineación oficial del equipo 'Jaiteiros fc' en el partido
Está más tieso que su rival 8.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Mateo C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Luis Toso s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Óscar Gumiel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Mateo.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mateo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luis Toso va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mateo va ser a punt de marcar al minut 9, quan el seu jugador Raúl Isasi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mateo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Abel Viñas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Mateo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Labrador va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vicenç Puget.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Octavian Petcu.

Jaiteiros fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Jaiteiros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en César Lera.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Josep Garolera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Ovando Ferrer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.