Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731355844

Amistoso (Int.) 731355844 Información oficial sobre el partido 731355844 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido 2 - 3 FC Tortoise Craqpollen Alineación oficial del equipo 'FC Tortoise Craqpollen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido 2 - 4 FC Tortoise Craqpollen Alineación oficial del equipo 'FC Tortoise Craqpollen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lunatics

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ramón Crexell, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lunatics van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Enrique Esparza que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Enrique Esparza va deixar a Cristián Fernández assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Lunatics va gaudir d'un penal a favor al minut 16, però el jugador Abelardo Luna va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Jean-Christian Foning.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jean-Christian Foning i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Lunatics, però el xut de Jaume Presas va sortir bastant desviat.

FC Tortoise Craqpollen

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Tortoise van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 14, quan Mihajlo Jovanović va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ali Bayero sempre és una garantia. Al minut 24, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mihajlo Jovanović marcar el 1 - 2 per al Tortoise.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Cristián Fernández va augmentar l'avantatge de Tortoise a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Zaris Bylyku quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Max Omedes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Mihajlo Jovanović, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tortoise va quedar sense poder incrementar el seu marcador.