Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731355314

Amistoso (Int.) 731355314 Información oficial sobre el partido 731355314 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

Real Paviotso Alineación oficial del equipo 'Real Paviotso' en el partido 2 - 2 F.C.Parsa Alineación oficial del equipo 'F.C.Parsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Paviotso Alineación oficial del equipo 'Real Paviotso' en el partido 2 - 0 F.C.Parsa Alineación oficial del equipo 'F.C.Parsa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Paviotso

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Paviotso va posar-se per davant 1 - 0 al minut 7, quan Kim Scherzmann va llançar una pena màxima perfectament.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Paviotso equilibrava la balança al minut 65. En José Camilo Villabona, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bjørn Sørbø per poc que no incrementa el marcador al minut 13. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ştefan Penciuc va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Lo van Wetten gairebé va marcar per a Paviotso des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En László Gévai va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Mümin Bağcan va marxar per velocitat al minut 43 i va fer una passada de la mort a Lo van Wetten, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lleyton Donkervoort de Paviotso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Lleyton Donkervoort de Paviotso per doble groga al minut 42.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, László Gévai de Paviotso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.Parsa

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del F.C.Parsa. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Xaberri Zuatzobide va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de F.C.Parsa va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Hassan Pourzad, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Xaberri Zuatzobide quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El F.C.Parsa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Xaberri Zuatzobide va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Parsa van sortir al contraatac al minut 44, però Xaberri Zuatzobide va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.