Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731354979

Amistoso (Int.) 731354979 Información oficial sobre el partido 731354979 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Patatas y Bellotas Alineación oficial del equipo 'Patatas y Bellotas' en el partido 3 - 3 NK Zeleni Jeleni Alineación oficial del equipo 'NK Zeleni Jeleni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Patatas y Bellotas Alineación oficial del equipo 'Patatas y Bellotas' en el partido 5 - 2 NK Zeleni Jeleni Alineación oficial del equipo 'NK Zeleni Jeleni' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatas y Bellotas

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Antonio López va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bellotas, Vito Ribaudo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jeleni. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio López la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bellotas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 32.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bellotas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mario Murillo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Štef Ažić al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mark Bilko va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mark Bilko va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

NK Zeleni Jeleni

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rade Zajić arribés a peus de Bruno Crnica, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Jeleni el 2 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Als 73 minuts de partit, Fabijan Marković de Jeleni va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Jeleni va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 74. Gordan Božikov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jeleni que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marin Seko, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): El Jeleni va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 27 amb un llançament de falta perillós. En Gordan Božikov però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rade Zajić va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Žarko Kurtin va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bruno Crnica, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bruno Crnica va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Crnica de Jeleni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.