Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731354950

Amistoso 731354950 Información oficial sobre el partido 731354950 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

XERMADE Alineación oficial del equipo 'XERMADE' en el partido 3 - 4 Jan & Martina Team Alineación oficial del equipo 'Jan & Martina Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
XERMADE Alineación oficial del equipo 'XERMADE' en el partido 5 - 3 Jan & Martina Team Alineación oficial del equipo 'Jan & Martina Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XERMADE

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): XERMADE va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Alexios Rogas, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 67 gràcies a la jugada de Alexandre Lluna, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Als 75 minuts, una gran jugada per l'esquerra de XERMADE va acabar amb la pilota als peus de Iván Veiga que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): XERMADE va estar a punt de marcar quan Fernando de Moura va fer una passada impressionant a Alexandre Lluna, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Jan & Martina Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Saboya es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): David Saboya, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 68.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mixu Ropa quedar desmarcat i marcar per a Martina al minut 71. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Peter Doleyres de Martina va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Martina que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Peter Doleyres, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan David Marín Valle va estar a punt de posar per davant a Martina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando de Moura va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Martina va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Saboya, però el porter rival va fer una gran aturada.