Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731354842

Amistoso (Int., RC) 731354842 Información oficial sobre el partido 731354842 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

SK Highlander Alineación oficial del equipo 'SK Highlander' en el partido 3 - 1 Refs GR Alineación oficial del equipo 'Refs GR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SK Highlander Alineación oficial del equipo 'SK Highlander' en el partido 2 - 0 Refs GR Alineación oficial del equipo 'Refs GR' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Highlander

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Sebastian Gheysen va donar a Highlander un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Highlander pel centre va donar un gran resultat: el gol de Salvador Martínez Tejada va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Clément Morand va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Highlander va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ian Murphy, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jannick Oberschil, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Salvador Martínez Tejada gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stefanos Grammatakakis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Refs GR

Goles Goles

  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Refs va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Valeriu Ursu aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Refs, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Christos Sapounakis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Refs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valeriu Ursu va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aris Frosinatos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christos Sapounakis de Refs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.