Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731354420

Amistoso (Int., RC) 731354420 Información oficial sobre el partido 731354420 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido 6 - 7 Kulusevski Alineación oficial del equipo 'Kulusevski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido 0 - 9 Kulusevski Alineación oficial del equipo 'Kulusevski' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilucho Caletero

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Aguilucho va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Rubén Ortiz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, David Fogué va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Julio César Gelimer facilitava les coses al Aguilucho amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 111 Minuto 116 (Gol por el centro): Julio César Gelimer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 116, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 118 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Julio César Gelimer va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Theo Diebler va xutar a fora.
  • 221 Minuto 119 (Ocasión por el centro): En Víctor Montalvo del Aguilucho ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Eloi Egurtza de Aguilucho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Aguilucho, Román Villapadierna, col·locà la pilota just a les mans d'en Sigi Sterk. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Jordi Elia de Aguilucho va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francisco Geltru de Aguilucho va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Rubén Ortiz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Aguilucho.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Aleix Mollfulleda de Aguilucho va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Diego Iguiñaga de Aguilucho va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Aguilucho Eloi Egurtza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sigi Sterk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Montalvo de Aguilucho va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Kulusevski

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 30 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roman Ovdeenko.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Henk Akçora va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Henk Akçora va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 171 Minuto 104 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 104, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Siro De Gasperi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Kulusevski va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lontzi Otsoteko va desviar el xut final de Siro De Gasperi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Kulusevski va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Siro De Gasperi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Ville Arino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 57, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lontzi Otsoteko va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Gino Carrion va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lontzi Otsoteko, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Armindo Dias va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Armindo Dias va xutar fora per a Kulusevski, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kulusevski Emiliusz Hebdziński va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Sigi Sterk de Kulusevski, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Román Villapadierna en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kulusevski Theo Diebler, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Román Villapadierna. El marcador continuava 5 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kulusevski, Roman Ovdeenko, col·locà la pilota just a les mans d'en Román Villapadierna. El marcador: 5 - 5.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Adriano Purgstaller de Kulusevski anava molt fort i col·locat però Román Villapadierna no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Henk Akçora va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Kulusevski a la tanda de penals: 6 - 6!
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Ville Arino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.