Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353751

Amistoso (Int.) 731353751 Información oficial sobre el partido 731353751 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Atlético Madroño Alineación oficial del equipo 'Atlético Madroño' en el partido 0 - 1 BoneBona Crushers Alineación oficial del equipo 'BoneBona Crushers ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Madroño Alineación oficial del equipo 'Atlético Madroño' en el partido 1 - 1 BoneBona Crushers Alineación oficial del equipo 'BoneBona Crushers ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,4 % 51,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Madroño

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Michael Müller va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Romelio Oña Soto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Romelio Oña Soto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atlético que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rolando Quintero de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rolando Quintero de Atlético per doble groga al minut 29.

BoneBona Crushers

Goles Goles

  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jörgen Läfvenquist va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Toni Brams, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rickard Silfwertorp no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Rickard Silfwertorp de BoneBona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.