Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353703

Amistoso (Int.) 731353703 Información oficial sobre el partido 731353703 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Les Trunes Alineación oficial del equipo 'Les Trunes' en el partido 0 - 3 FC Barcejoni III Alineación oficial del equipo 'FC Barcejoni III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Trunes Alineación oficial del equipo 'Les Trunes' en el partido 1 - 2 FC Barcejoni III Alineación oficial del equipo 'FC Barcejoni III' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,8 % 54,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Trunes

FC Barcejoni III

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kern McIntyre que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Barcejoni.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de Muneer Uddin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tom Pringsheim va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Damjan Bendig va estar a punt de posar per davant a Barcejoni amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xuacu Utrilla va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcejoni va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Muneer Uddin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Damjan Bendig va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francesco Calamari estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Felix Barent, als 76 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tom Pringsheim es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.