Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353536

Amistoso (Int., RC) 731353536 Información oficial sobre el partido 731353536 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Villaconejos Alineación oficial del equipo 'Villaconejos' en el partido 0 - 2 Barrealito Alineación oficial del equipo 'Barrealito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Villaconejos Alineación oficial del equipo 'Villaconejos' en el partido 1 - 3 Barrealito Alineación oficial del equipo 'Barrealito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villaconejos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Èric Casamor va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en 岳 (Yue) 'Chino Tuerto' 翊霖 (Yilin) rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Villaconejos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan 岳 (Yue) 'Chino Tuerto' 翊霖 (Yilin) va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jesús Santos va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Octavian 'Octopus' Guriuc de Villaconejos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Barrealito

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Alan Äkke de Barrealito va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 una excel·lent centrada de Franz Steiger va arribar a Michał Michalczewski, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Michał Michalczewski va estar a punt de posar per davant a Barrealito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benjamín Battaner va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Kantrimas Širšovas al minut 34 semblava entrar, però Benjamín Battaner va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Diego Rodrigo Valletta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Gerwazy Menżyk quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benjamín Battaner, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michał Michalczewski després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Benjamín Battaner va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Michał Michalczewski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Barrealito van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Franz Steiger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.