Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353491

Amistoso (Int., RC) 731353491 Información oficial sobre el partido 731353491 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Promesas Tiverienses F. C. Alineación oficial del equipo 'Promesas Tiverienses F. C.' en el partido 1 - 4 FC Jokilahti Alineación oficial del equipo 'FC Jokilahti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Promesas Tiverienses F. C. Alineación oficial del equipo 'Promesas Tiverienses F. C.' en el partido 2 - 2 FC Jokilahti Alineación oficial del equipo 'FC Jokilahti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Promesas Tiverienses F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Tiverienses s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Miguel Ángel Besonias per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Josep Maria Corró va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jarkko Järvenoja no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miguel Ángel Besonias estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

FC Jokilahti

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Jokilahti van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 24, quan Jari Temonen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb 67 minuts jugats, Pavlo Kachan de Jokilahti va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Jari Temonen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 1 - 3 per a Jokilahti.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Jokilahti l'avantatge per 1 - 4. Samu Käkelä en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jyrki Pakka al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.