Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352781

Amistoso 731352781 Información oficial sobre el partido 731352781 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Sector One Alineación oficial del equipo 'Sector One' en el partido 1 - 1 CE PI Alineación oficial del equipo 'CE PI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sector One Alineación oficial del equipo 'Sector One' en el partido 2 - 1 CE PI Alineación oficial del equipo 'CE PI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sector One

Goles Goles

  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Sector aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Odol Clavijo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Sector per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Ciurana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en César Gómez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Sector va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Ciurana en un 1 contra 1 amb el porter Javier De la Parra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Mário Eusébio Martins va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sector.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hanif Njeru de Sector va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CE PI

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Romain Deiter va posar els visitants CE per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Óscar Chourizo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Slavomír Galba, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CE Mel Van Mulders quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jiří Hrabě l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el CE va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Sudeep Bhatt s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CE van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mohammed Saqr va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Slavomír Galba, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Chourizo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.