Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352735

Amistoso (Int.) 731352735 Información oficial sobre el partido 731352735 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 2 - 3 Atlético Guajirus Alineación oficial del equipo 'Atlético Guajirus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 2 - 0 Atlético Guajirus Alineación oficial del equipo 'Atlético Guajirus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Guapito va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Thom 'Trabuco' Blaauw, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Thom 'Trabuco' Blaauw al minut 41, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Guapito i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Əbülfəz 'Pepito' Babayev va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Guapito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro 'Galgo' Vigata ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Pablo Madrón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Alves va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Atlético Guajirus

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dagoberto Campos arribés a peus de Bahram Batebi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atlético el 0 - 1.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Bahram Batebi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 71. Dagoberto Campos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): El Atlético va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 23 amb un llançament de falta perillós. En Sualp Üyüm però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dagoberto Campos estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Servando Machuca, als 34 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Sualp Üyüm va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 39. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sualp Üyüm de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.