Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352557

Amistoso (Int., RC) 731352557 Información oficial sobre el partido 731352557 en Hattrick

15.05.2024 20:00:00

byfåne bk. Alineación oficial del equipo 'byfåne bk.' en el partido 1 - 2 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
byfåne bk. Alineación oficial del equipo 'byfåne bk.' en el partido 0 - 3 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

byfåne bk.

Goles Goles

  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alfons Herbert va acabar en una passada genial cap al jugador de byfåne Valentin Mailat, que va marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eddy Broers de byfåne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Tarragona

Goles Goles

  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Germinal Xalabar que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Ernesto Chaín va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Sven Gasparetto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Mateus Carneiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Germinal Xalabar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Juan Ernesto Chaín va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mateus Carneiro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Sven Gasparetto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Yves Haafkens va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mateus Carneiro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Guido Zanetti va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Ernesto Chaín després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mateus Carneiro va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Gasparetto de Tarragona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sven Gasparetto se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.