Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352502

Amistoso (Int., RC) 731352502 Información oficial sobre el partido 731352502 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Los Nikaiotas Alineación oficial del equipo 'Los Nikaiotas' en el partido 2 - 0 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Nikaiotas Alineación oficial del equipo 'Los Nikaiotas' en el partido 2 - 1 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Nikaiotas

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Theodoros Mpampaliotis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Nikaiotas es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Stamatis Lianopoulos va augmentar l'avantatge de Nikaiotas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Nikaiotas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Theodoros Mpampaliotis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Nikaiotas va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Theodoros Mpampaliotis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Nikaiotas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yiorgos Papaspirou en un 1 contra 1 amb el porter Humberto Martín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Nikaiotas Aggelos Fotaras quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Christodoulos Patselas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dantis Argiriou de Nikaiotas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Aggelos Fotaras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dantis Argiriou quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dimitrios Patrianakos de Nikaiotas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

cuatro mataos

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): El cuatro va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 28 amb un llançament de falta perillós. En Javier San Miguel Blanco però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Andreu Pocurull es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.