Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352484

Amistoso (Int.) 731352484 Información oficial sobre el partido 731352484 en Hattrick

15.05.2024 14:20:00

antibiotiki Alineación oficial del equipo 'antibiotiki' en el partido 2 - 4 NewAge Team Alineación oficial del equipo 'NewAge Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
antibiotiki Alineación oficial del equipo 'antibiotiki' en el partido 1 - 1 NewAge Team Alineación oficial del equipo 'NewAge Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antibiotiki

Goles Goles

  • 104 Minuto 74 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Ablaye Diom va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a antibiotiki: 1 a 4 al minut 74.
  • 100 Minuto 75 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Ablaye Diom. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 75 de joc, que suposava el 2 - 4.

NewAge Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Manuel Écija va descol·locar totalment la defensa contrària i Valentín Bergantiños no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 24 minuts, Sebastián Sánchez va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NewAge van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valentín Bergantiños va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Shafiq Khawaldeh va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el NewAge sortien al contraatac. La falta llançada per Manuel Écija va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el NewAge va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miro Hrnčič s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Juan Sáez Gutiérrez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Giovanbattista Giovenco va estar atent i va desviar la pilota a córner.