Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352415

Amistoso (Int., RC) 731352415 Información oficial sobre el partido 731352415 en Hattrick

14.05.2024 20:25:00

Mc Suorama Alineación oficial del equipo 'Mc Suorama' en el partido 2 - 1 FC Maldives United Alineación oficial del equipo 'FC Maldives United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mc Suorama Alineación oficial del equipo 'Mc Suorama' en el partido 2 - 1 FC Maldives United Alineación oficial del equipo 'FC Maldives United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mc Suorama

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Suorama. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Eevert Utriainen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eero Vatjus de Suorama va fer un bon esprint per escapar-se de Áhim Huszárik i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Suorama va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juho Seila ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Harri Ylijoutsijärvi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Suorama.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, Harri Ylijoutsijärvi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Suorama van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eleutério Canavial va sortir desviat a la dreta de la porteria.

FC Maldives United

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Vinod Kapoor que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Vinod Kapoor al minut 88 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Maldives va estar a punt d'arribar en un córner. En Jai Panchal va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.