Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731351846

Amistoso (Int.) 731351846 Información oficial sobre el partido 731351846 en Hattrick

15.05.2024 05:30:00

Routere Thailanda Alineación oficial del equipo 'Routere Thailanda' en el partido 0 - 1 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Routere Thailanda Alineación oficial del equipo 'Routere Thailanda' en el partido 0 - 2 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Routere Thailanda

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Tarin Punthai va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 24, però el porter visitant Soykal Battal el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Los Ziocannitos

Goles Goles

  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Larry Lequeux va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joan Martí Alboquers va ridiculitzar a en Maduranga Godvin amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Joan Martí Alboquers al minut 28 semblava entrar, però Gayan Karunaratne va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): César Huerta va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ziocannitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gayan Karunaratne va desviar el xut final de Juan Manuel Maiquez Barahona després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Larry Lequeux va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gayan Karunaratne, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.