Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731351302

Amistoso (Int.) 731351302 Información oficial sobre el partido 731351302 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

SK Slavia Paha Alineación oficial del equipo 'SK Slavia Paha' en el partido 4 - 5 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SK Slavia Paha Alineación oficial del equipo 'SK Slavia Paha' en el partido 2 - 1 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Slavia Paha

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 37 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Stojan Dzuklevski, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Slavia a l'empat.
  • 100 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Zdeněk Líbal anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 3.
  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 73. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Zdeněk Líbal va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tano Carbullido ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Slavia es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Slavia, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Øivind Solberg va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

F.C.Wachyboys

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Antón Santalla va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Massimo Madeo, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Passaven 26 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Miquèu Flequé va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): Miquèu Flequé va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a F.C.Wachyboys gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Miquèu Flequé que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Miquèu Flequé al minut 84 va permetre a F.C.Wachyboys prendre avantatge per 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.Wachyboys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Omar Tameem, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Madeo de F.C.Wachyboys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.