Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731351038

Amistoso (Int.) 731351038 Información oficial sobre el partido 731351038 en Hattrick

14.05.2024 22:15:00

Tyrone Rail Alineación oficial del equipo 'Tyrone Rail' en el partido 3 - 1 La Cucaracha 68 Alineación oficial del equipo 'La Cucaracha 68' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tyrone Rail Alineación oficial del equipo 'Tyrone Rail' en el partido 3 - 0 La Cucaracha 68 Alineación oficial del equipo 'La Cucaracha 68' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tyrone Rail

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, Alexander Agapkin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Marc Mara entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tyrone, un peu providencial d'en Tomi Tiitinen va situar el 2-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marc Mara va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Tomi Tiitinen del Tyrone ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Pfreunder va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Ville Santonen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Tyrone ho intentava per la dreta per mitjà de Riccardo Arrobbio, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Ville Santonen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomi Tiitinen de Tyrone va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Mara de Tyrone va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Cucaracha 68

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ricardo Antwerpen va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anthony Jakoba va sortir per sobre el travesser.