Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350824

Amistoso (Int.) 731350824 Información oficial sobre el partido 731350824 en Hattrick

15.05.2024 16:10:00

BAYLINER FC II Alineación oficial del equipo 'BAYLINER FC II' en el partido 4 - 2 Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
BAYLINER FC II Alineación oficial del equipo 'BAYLINER FC II' en el partido 7 - 1 Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAYLINER FC II

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Passat el minut 19 de joc, Qusay Raja facilitava les coses al BFC II amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Habbab Rasti va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BFC II empatava el partit, 2 a 2, al minut 61.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Habbab Rasti va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-2.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): BFC II va augmentar la diferència quan Taha Fawzy Al-Mahrooqy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): BFC II enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Hani El Wedidi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Habbab Rasti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Habbab Rasti va entorpir al marcador d'en Harith Mamdouh Al-Saleh per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Vessant CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vicente Sáenz González quedar desmarcat i marcar per a Vessant al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Agustí Nadal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Carlo Maurizio Chini de Vessant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.