Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350762

Amistoso (Int.) 731350762 Información oficial sobre el partido 731350762 en Hattrick

15.05.2024 22:25:00

Carib Crushers Alineación oficial del equipo 'Carib Crushers' en el partido 2 - 1 FC Bad-Boys 2016 Alineación oficial del equipo 'FC Bad-Boys 2016' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Carib Crushers Alineación oficial del equipo 'Carib Crushers' en el partido 2 - 2 FC Bad-Boys 2016 Alineación oficial del equipo 'FC Bad-Boys 2016' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carib Crushers

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Mario Fusco se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Iván Ortiz que va anotar el 0 - 1 per a Bad-Boys sense cap impediment.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Crushers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Dylan Godett en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gillian Rebolledo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Crushers es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dylan Godett va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Gillian Rebolledo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Crushers va posar setge sobre la defensa central visitant però en Carlos Wasker no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Carlos Wasker una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Arsentiy Pyrov va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC Bad-Boys 2016

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iván Ortiz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Georg Richard Fleischner de Bad-Boys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anastasio Parra.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Iván Ortiz de Bad-Boys va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.