Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350493

Amistoso (Int., RC) 731350493 Información oficial sobre el partido 731350493 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Aguilas Azules Alineación oficial del equipo 'Aguilas Azules' en el partido 0 - 4 SC Kartätsche Schwarzenbeck Alineación oficial del equipo 'SC Kartätsche Schwarzenbeck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguilas Azules Alineación oficial del equipo 'Aguilas Azules' en el partido 2 - 1 SC Kartätsche Schwarzenbeck Alineación oficial del equipo 'SC Kartätsche Schwarzenbeck' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilas Azules

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Alberto Sesma va estar a punt d'empatar per a Aguilas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hernán Lorenzetti va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Aguilas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Saigots Bulatzia de Aguilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SC Kartätsche Schwarzenbeck

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Schwarzenbeck va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Stefano Di Ciaula va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Abdi Suparhan va pentinar un córner cap al segon pal que Tarek Boraei va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Valeri Tolev va augmentar l'avantatge de Schwarzenbeck a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del Schwarzenbeck va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jani Sinisalmi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jani Sinisalmi després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaime Coello va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Costin Oporanu de Schwarzenbeck es va guanyar la targeta groga merescudament.