Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350330

Amistoso (Int., RC) 731350330 Información oficial sobre el partido 731350330 en Hattrick

15.05.2024 16:35:00

Professionele klungels Alineación oficial del equipo 'Professionele klungels' en el partido 1 - 4 Zombie$ Manco$ F.C. Alineación oficial del equipo 'Zombie$ Manco$ F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Professionele klungels Alineación oficial del equipo 'Professionele klungels' en el partido 2 - 1 Zombie$ Manco$ F.C. Alineación oficial del equipo 'Zombie$ Manco$ F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Professionele klungels

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Salaah Fattah de Klungels va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Radhwan AbdulMowla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Klungels.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zeid Al-Yafei va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Alessandro Minervino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Wim Bleser va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Klungels se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Cieszymir Szymko de Klungels va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Klungels va ser a punt de marcar al minut 59, quan el seu jugador Henri Tuppela va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cieszymir Szymko de Klungels va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Muneer Al-Sana'ani es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Zombie$ Manco$ F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de Z$ M$ Alfredo Estébanez Martín va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Z$ M$ eren letals, i Flavius Jipianu va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Genaro Sánchez Bueno va augmentar l'avantatge de Z$ M$ a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Julio Cariño va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Z$ M$.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Fernando de los ríos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Genaro Sánchez Bueno, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Flavius Jipianu al minut 76.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Fernández Lorca. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.