Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350301

Amistoso (Int., RC) 731350301 Información oficial sobre el partido 731350301 en Hattrick

15.05.2024 10:50:00

Wehntaler Kickers Alineación oficial del equipo 'Wehntaler Kickers' en el partido 1 - 2 Palokka United Alineación oficial del equipo 'Palokka United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wehntaler Kickers Alineación oficial del equipo 'Wehntaler Kickers' en el partido 2 - 0 Palokka United Alineación oficial del equipo 'Palokka United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wehntaler Kickers

Goles Goles

  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47, Wehntaler van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Gianni Diserens va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Silvain Bertheau va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Silvain Bertheau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Danijel Ziegler de Wehntaler va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Palokka United

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Wolf-Dietrich Fruhmann va posar els visitants Palokka per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Ville Ukura va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Palokka.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ari Janhunen de Palokka va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nico Honkola de Palokka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.