Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350140

Amistoso (Int., RC) 731350140 Información oficial sobre el partido 731350140 en Hattrick

14.05.2024 21:30:00

F.C. Cardiff Alineación oficial del equipo 'F.C. Cardiff' en el partido 3 - 0 Lionel. F. C. Alineación oficial del equipo 'Lionel. F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Cardiff Alineación oficial del equipo 'F.C. Cardiff' en el partido 4 - 0 Lionel. F. C. Alineación oficial del equipo 'Lionel. F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Cardiff

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del Cardiff va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Peter 'Pan' Melville, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Huw 'Matador' Hughes va incrementar l'avantatge de Cardiff amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cardiff van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Brandon 'Monsieur' Rhys va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Cardiff va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Rob Vogel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Gareth Davies una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Antoine Neurauter va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Danis Pintol es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 217 Minuto 67 (Ocasión evento especial cansancio): Jorge Antequera estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cardiff va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Meredith Sinclair va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jay Nemy de Cardiff va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Jay Nemy de Cardiff va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lionel. F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 黄 (Huang) 云礼 (Yunli) va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iu Lluch va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Josep Joan Pidemunt va deixar a Huw 'Matador' Hughes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Joan Pidemunt de Lionel. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.