Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731349785

Amistoso (Int., RC) 731349785 Información oficial sobre el partido 731349785 en Hattrick

15.05.2024 18:45:00

Club Diabolico III Alineación oficial del equipo 'Club Diabolico III' en el partido 1 - 2 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Diabolico III Alineación oficial del equipo 'Club Diabolico III' en el partido 2 - 0 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Diabolico III

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Diabolico amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Babak Babadi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Diabolico va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Saber Al-Hajiri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Diabolico van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Queco Desembre no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Zeger Boekhout va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 50, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Suhail Okail va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Simo Bogeski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Diabolico.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Diabolico Simo Bogeski quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Queco Desembre.

Space Tourists

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Austin Herron de Tourists es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Austin Herron que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Tourists.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Austin Herron va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Suhail Okail es va comportar com un juvenil al minut 43 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Domenico Rimoldi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tourists que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Austin Herron de Tourists va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.