Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731349650

Amistoso (Int., RC) 731349650 Información oficial sobre el partido 731349650 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 2 - 3 Lwie Serce Alineación oficial del equipo 'Lwie Serce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 0 Lwie Serce Alineación oficial del equipo 'Lwie Serce' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMEDEF

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): EMEDEF prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Javier Paz Fajardo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Yanir 'Little' Einstein va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Ur Antepara de EMEDEF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Javier Paz Fajardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Michał Waluś va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Michał Waluś al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Héctor Landaluce Ugarte va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ur Antepara va fer al minut 79 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Xulio Meixe, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Paz Fajardo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Xulio Meixe va estar a punt d'empatar per a EMEDEF quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Michał Waluś va desviar la pilota a l'últim instant.

Lwie Serce

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): El contraatac de Serce va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Plamen Lazarov va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Waldemar Pławsiuk va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Serce i marcant el 2 - 2.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Serce va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Plamen Lazarov aconseguint el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Kleofas Kożdoń va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Łukasz Podolski va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Waldemar Pławsiuk va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edward Orliński.