Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731349428

Amistoso (Int., RC) 731349428 Información oficial sobre el partido 731349428 en Hattrick

15.05.2024 08:15:00

Slawa Ukrajini Alineación oficial del equipo 'Slawa Ukrajini' en el partido 2 - 1 Kvant Obninsk Alineación oficial del equipo 'Kvant Obninsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Slawa Ukrajini Alineación oficial del equipo 'Slawa Ukrajini' en el partido 2 - 2 Kvant Obninsk Alineación oficial del equipo 'Kvant Obninsk' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slawa Ukrajini

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ukrajini contenien la respiració mentre en Nikita Kryvtsov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Ukrajini va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Anton Cheberyachko aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mihai Moşuleţ va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Denis Matyukov va xutar a fora.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ukrajini va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Vadim Dragun va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Dmitriy Spiryakov va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vadim Burkanov va superar els defenses rivals per velocitat al minut 82 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ukrajini va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mihai Moşuleţ, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Kvant Obninsk

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 en Roman Shtannikov va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Denis Matyukov quasi aconsegueix empatar per Obninsk al minut 18, però Viktor Hrebenozhko va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Obninsk al minut 30, però el xut de Pål Ivarsen va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Pål Ivarsen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Nikolay Zhezlov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Viktor Hrebenozhko, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oleg Bunyak de Obninsk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66 del partit, Oleg Bunyak de l'equip Obninsk, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.