Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731349300

Amistoso (Int., RC) 731349300 Información oficial sobre el partido 731349300 en Hattrick

15.05.2024 22:10:00

Marrakech United Alineación oficial del equipo 'Marrakech United' en el partido 1 - 2 Crimson King F.C Alineación oficial del equipo 'Crimson King F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marrakech United Alineación oficial del equipo 'Marrakech United' en el partido 2 - 1 Crimson King F.C Alineación oficial del equipo 'Crimson King F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,3 % 26,7 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marrakech United

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va premiar Marrakech amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Nicholas Ince va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Sonny Scott hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Henrik Sipiczki havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Marrakech a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Henrik Sipiczki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En José Alcázar del Marrakech ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Henrik Sipiczki va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Crimson King F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): ReyCarmesí van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Aleksa Ðalović va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mustafa Kemal Şen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Mustafa Kemal Şen va estar a punt de posar per davant a ReyCarmesí amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kymani Graves va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aruma Antitur de ReyCarmesí amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.