Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731348681

Amistoso (Int., RC) 731348681 Información oficial sobre el partido 731348681 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Club Atlético de Mairena Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Mairena' en el partido 2 - 1 Pro Secco FC Alineación oficial del equipo 'Pro Secco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético de Mairena Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Mairena' en el partido 2 - 0 Pro Secco FC Alineación oficial del equipo 'Pro Secco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Mairena

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lindon Constantine va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 74.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 101, quan en Lindon Constantine va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Victor Ranf va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristian Cavaglioni.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Atlético va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Santiago Simón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Patryk Kęsek va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pedro Aunes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Patryk Kęsek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atlético la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Pedro Aunes es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierre-Jean Hellemond va estar a punt d'acabar en gol al minut 98, però el porter visitant Cristian Cavaglioni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 103 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 103 podia haver acabat en gol, però Cristian Cavaglioni va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, 郭 (Guo) 其滨 (Qibin) de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pro Secco FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): El jugador Geraint Babb de Secco es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Piero Liserre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.