Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731348654

Amistoso (Int., RC) 731348654 Información oficial sobre el partido 731348654 en Hattrick

15.05.2024 05:15:00

Team-Second Alineación oficial del equipo 'Team-Second' en el partido 4 - 1 Os Aprendizes Alineación oficial del equipo 'Os Aprendizes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Team-Second Alineación oficial del equipo 'Team-Second' en el partido 5 - 1 Os Aprendizes Alineación oficial del equipo 'Os Aprendizes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team-Second

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Darnell Brenneman, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Team-Second se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Abraomas Juškevičius va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 74 en Marten Rademacher va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ramon Dürrenberger podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Team-Second pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vicente Delgado Huracusi va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Ramon Dürrenberger va sorprendre Norberto Brites amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Darnell Brenneman per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Norberto Brites va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Norberto Brites al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ubaldo Passanti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Darnell Brenneman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Os Aprendizes

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Dionísio Cipriano va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 57 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcos Pandeiro va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 43. En Luís Geraldes va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Phạm Lâm Viên va fer una estirada espectacular al minut 49, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Luís Geraldes.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Aprendizes van seguir progressant per la banda dreta. Panu Kahelin va tenir la seva oportunitat al minut 50, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Panu Kahelin de Aprendizes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.