Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731348517

Amistoso (Int., RC) 731348517 Información oficial sobre el partido 731348517 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 0 - 3 Gibbsboro Gunners II Alineación oficial del equipo 'Gibbsboro Gunners II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 1 - 1 Gibbsboro Gunners II Alineación oficial del equipo 'Gibbsboro Gunners II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taberianos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrián Duque hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abdelbatine Chawni havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Oleg Tsepilov va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Gerardo Mancera. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adrián Duque, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mathieu Bübinger de Taberianos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Oleg Tsepilov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Harlan Stutz-Lynch va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Taberianos i 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Taberianos, Yuriy Leonenko, col·locà la pilota just a les mans d'en Harlan Stutz-Lynch. El marcador: 0 - 2.

Gibbsboro Gunners II

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): GIBB2 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Nicky Cole va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): GIBB2 van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Gerardo Mancera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 93 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gerardo Mancera va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mejdan Mourtadi per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 119 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GIBB2 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Barnes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Gerardo Mancera de GIBB2 va executar el tir amb una gran tècnica posant el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de GIBB2 Adolfo Alberti no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael Rivero Angulo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Naser Fooladian de GIBB2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Rivero Angulo en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 3.