Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731348318

Amistoso (Int., RC) 731348318 Información oficial sobre el partido 731348318 en Hattrick

15.05.2024 10:50:00

Pit's Friends Alineación oficial del equipo 'Pit's Friends' en el partido 3 - 1 Armitage Shanks Reformed Alineación oficial del equipo 'Armitage Shanks Reformed' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pit's Friends Alineación oficial del equipo 'Pit's Friends' en el partido 2 - 1 Armitage Shanks Reformed Alineación oficial del equipo 'Armitage Shanks Reformed' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pit's Friends

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 42 gràcies a la jugada de Omar Omari, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Arnstein Gangdal va arribar a Dario Faccardi, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Erhart Pendl va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Peer-Augustin Koppenfels! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arnstein Gangdal va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manfred Zippel va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el Friends va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manfred Zippel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Dario Faccardi gairebé va marcar per a Friends des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Arnstein Gangdal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Maurice Herrick va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anuwat Shinawatra de Friends va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anuwat Shinawatra es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Armitage Shanks Reformed

Goles Goles

  • 109 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Gareth Meagher es va complicar la vida al minut 70 intentant esquivar Dario Faccardi en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Friends, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 154 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Kelly Moran va significar el 3 - 1 al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Ingo Windwehr de Armitage va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hogan O'Brien de Armitage amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.