Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731348239

Amistoso (Int., RC) 731348239 Información oficial sobre el partido 731348239 en Hattrick

15.05.2024 17:25:00

Yellow Jersey Alineación oficial del equipo 'Yellow Jersey' en el partido 3 - 0 További Csapat Alineación oficial del equipo 'További Csapat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yellow Jersey Alineación oficial del equipo 'Yellow Jersey' en el partido 4 - 0 További Csapat Alineación oficial del equipo 'További Csapat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yellow Jersey

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Yellow. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Julius Eggli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ovidiu-Florin Onişoru es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Yellow va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wubbo Steger des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Yellow va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Wubbo Steger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Peer Wierda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Yellow.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Matata Shikuku va sorprendre Nicolás Patricio Clausen amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Matata Shikuku per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nicolás Patricio Clausen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

További Csapat

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Jackie Crawford era fer passades de llarga distància. Al minut 38 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Colt Hamilton però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Colt Hamilton de További es va guanyar la targeta groga merescudament.