Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731348157

Amistoso (Int., RC) 731348157 Información oficial sobre el partido 731348157 en Hattrick

16.05.2024 02:15:00

mapas y perros pequeños Alineación oficial del equipo 'mapas y perros pequeños' en el partido 5 - 6 Scyzoryk Kielce II Alineación oficial del equipo 'Scyzoryk Kielce II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
mapas y perros pequeños Alineación oficial del equipo 'mapas y perros pequeños' en el partido 2 - 8 Scyzoryk Kielce II Alineación oficial del equipo 'Scyzoryk Kielce II' en el partido
Tiene bastante suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mapas y perros pequeños

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 3 i semblava que pequeños desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Patxi 'A Bruxa' Piñero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, pequeños va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Diógenes Alarcón, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan pequeños va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aarón 'B Good' Cisneros des de dins de l'àrea.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pequeños contenien la respiració mentre en Ricardo 'A Bruxa' Ferre s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 113 Minuto 106 (Gol por la derecha): Els jugadors del pequeños amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 106, deixant Aarón 'B Good' Cisneros en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 5 - 5.

Scyzoryk Kielce II

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Scyzoryk va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Mateusz Krulik va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Scyzoryk va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Manuel Villa García, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): José Cureño, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 85.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en José Manuel Villa García.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Scyzoryk va ser finalitzada des de l'esquerra per 洪 (Hong) 群雷 (Qunlei) al minut 102. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.
  • 170 Minuto 107 (Gol de falta): Al minut 107 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Michele Schäfer va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Scyzoryk la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 28, quan un error defensiu va deixar Karl-Hermann Walters completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 洪 (Hong) 群雷 (Qunlei).